Összefoglaló

2022.04.29. 08:29

Nagy baj történt egy vámospércsi ház udvarán, de a lakók és a szomszédok szerencsére időben kapcsoltak

Személyautó gyulladt ki, de még a tűzoltók előtt megfékezték a lángokat. Ügyeleti hírek csütörtökről.

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Lakóház udvarán parkoló személygépkocsi gyulladt ki csütörtökön kora reggel Vámospércsen, a Táncsics utcában. Az ott lakók és a szomszédok debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezésére egy porral oltó készülék és egy kerti locsoló segítségével eloltották a tüzet. Az egység pedig egy vízsugárral visszahűtötte a járművet, tudatta ügyeleti összefoglalójában a megyei katasztrófavédelem.

Rendőrség: két baleset, tizenhárom elfogás

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek könnyű sérüléssel végződtek, írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány 13 személyt fogott el, közülük 10 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, három személyt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 11 személyt állítottak elő, ebből hat főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés két esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában