Ügyeleti hírek

2022.02.08. 07:57

Lángoló autó Hadházon, leszakadt vezeték Szoboszlón – ez történt hétfőn

Mozgalmas napja volt a megye tűzoltóinak, rendőri intézkedésekre is sor került.

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Hétfő délelőtt riasztották a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat, mert egy személygépkocsi kigyulladt Hajdúhadházon, a Hajnal utcában. A jármű a családi ház udvarán állt és teljes terjedelmében lángolt, így a tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a tüzet.


Füstölt egy autó Nyíradonyban, a Debreceni utcában is, ezért riasztották a nyíradonyi hivatásos tűzoltókat. A jármű vezetője a füstölést vezetés közben tapasztalta. A tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították az autót.

 

Hajdúszoboszlón, a Vadas utcában egy családi ház oldaláról a szél egy vezetéket szakított le, mely ezt követően az úttestre lógott. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók a forgalmi akadályt megszüntették, azzal, hogy a vezetéket visszarögzítették az épületre.


Egy tároló füstölt Hajdúdorogon, a Kurucz utcában hétfő délután. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók áramtalanítás után átvizsgálták az épületet hőkamerával és megtalálták a füst forrását, a padláson vezeték égett.

 

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött - írja a police.hu.

 

A szolgálatot ellátó állomány kilenc személyt fogott el, közülük nyolc főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy személyt pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

 

A rendőrök 20 személyt állítottak elő, ebből 10 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés nyolc esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában