Sziréna

2021.10.15. 08:42

Hamar előkerültek a debreceni kerékpárlopások gyanúsítottjai – videóval

A gyanú szerint több ezekhez hasonló bűncselekményt is elkövethettek.

Fotó: police.hu

Két bejelentés is érkezett a rendőrségre október 13-án reggel Debrecenben történt kerékpárlopásokról. Az egyenruhások részletes adatgyűjtést és tanúkutatást hajtottak végre a helyszíneken. A beszerzett információk segítségével egy 22 éves hajdúhadházi férfi és társa, egy 23 éves debreceni lakos került a látókörükbe. Mindkettőjüket még aznap előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket. A nyomozók számára hamar körvonalazódott, hogy a két fiatalnak további kerékpárlopásokhoz lehet köze.

Az eddigi információk alapján jelenleg három lopáshoz köthető a páros, viszont a gyanú szerint több hasonló bűncselekményt is elkövethettek Debrecenben. Ezek vizsgálata eljárás tárgyát fogja képezni – adta hírül hivatalos oldalán a rendőrség.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya háromrendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást velük szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában