összefoglaló

2021.07.22. 09:32

Sült hús gyulladt ki a Budai Ézsaiás utcában, riasztani kellett a tűzoltókat

Hajdúszoboszlón pedig leszakadt faághoz vonultak a megyei egységek. Ügyeleti hírek szerdáról.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Egy ötméteres faág szakadt le tegnap reggel Hajdúszoboszlón, a Szilfákalja utcában. Az ág egy épületet veszélyeztetett, ezért a város hivatásos tűzoltói kihúzós létrán keresztül láncfűrésszel levágták azt, közölte honlapján a megyei katasztrófavédelem.

Családi ház konyhájában kapott lángra a sütőben lévő hús Debrecenben, a Budai Ézsaiás utcában. Az esethez a helyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik porral oltó készülékkel avatkoztak be.

Késő este egy lakóház egyik szobájában a berendezési tárgyak égtek Toldon, a Dózsa utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kiérkezésére a lakók a tüzet megfékezték. Az egység az utómunkálatokat végezte el.

Rendőrség: öt baleset, huszonhét előállítás

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül egy súlyos, négy pedig könnyű sérüléssel végződött – olvasható a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány öt személyt fogott el, akik közül három főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy személyt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, egy külföldit pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 27 személyt állítottak elő, közülük 20 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés kilenc esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában