Időjárás

2024.04.11. 07:22

Remek idő lesz ma Hajdú-Biharban, használjuk ki!

Haon.hu

Ma is alkalmas lesz az idő kinti programokhoz

Forrás: Napló-archív

Folytatódik a tavaszias idő Debrecenben és Hajdú-Biharban, az előrejelzés szerint a napi hőmérséklet 12°C és 22°C között alakul majd. Jó hír, hogy fronthatástól és csapadéktól sem kell ma tartanunk.

Országos előrejelzés:

Reggel a Dunántúlon még borongós lesz az idő, majd mindenhol csökken a felhőzet, és többórás napsütés várható. Nem lesz eső. Csak néha élénkül meg az északnyugati szél. 19 és 24 fok között alakul a hőmérséklet.

Orvosmeteorológia:

Gyenge hidegfronti hatás terheli szervezetünket. A megfigyelések szerint ilyenkor a szív-és érrendszeri betegeknél mellkasi fájdalom, vérnyomás-ingadozás jelentkezhet, valamint a stroke kialakulásának kockázata is magasabb lehet. A frontra érzékenyeknél általános tünetként fejfájás, vérnyomás-ingadozás, szédülés jelentkezhet, valamint az epileptiform rosszullétek gyakorisága is megnőhet, a krónikus betegségek tünetei (ízületi fájdalmak stb.) is felerősödhetnek – írja a koponyeg.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!