Időjárás

2024.03.31. 08:43

Nyári időt tartogat húsvét vasárnapja Hajdú-Biharban

Haon.hu

Csodás idő várható Hajdú-Biharban

Forrás: Napló-archív

Kissé felhős, ugyanakkor kellemes idővel indult a nap Debrecenben és Hajdú-Biharban egyaránt. A Köpönyeg előrejelzése szerint a nap során folytatódik a jó idő, a napsütést csak néhol zavarják meg a felhők. A hőmérséklet 11 és 24 fok között alakul, már-már nyárias időjárás várható. A csapadék valószínűsége alacsony, a szél olykor megerősödhet. 

Az országos előrejelzés szerint többórás napsütés várható változó vastagságú fátyolfelhőzettel. Csak néhol fordul elő zápor. A délnyugati szél többfelé lesz erős. 25 fok körüli nyárias időnk lesz.

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A reggeli hideg idő és a helyenként megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!