Közbeszerzés

2024.03.04. 15:26

Számos utat újítanak fel Hajdúnánáson

Nagyszabású projekt kivitelezőjét keresi az önkormányzat.

Haon.hu

Számos utcaszakaszt rendbe tesznek

Fotó: Illusztráció: MW-archív

Belterületi közútjainak fejlesztése érdekében indított közbeszerzési eljárást Hajdúnánás önkormányzata. A február 29-ei Közbeszerzési Értesítőben megjelentek szerint négy területen zajlik majd a fejlesztés. 

A Kiss Ernő utcán 217 méter hosszúságban felújítás, 180 méteren árokrendezés történik.

 Mindkét oldalon 1 méter széles teherbíró padka épül, a vízelvezető árok tisztítása mellett 4 aknát szintbeemelnek. 

Építenek, tisztítanak

A Vörösmarty utca 107 méter hosszon újul meg, részben aszfaltburkolat készül, árokrendezés és egy akna szintbeemelése is megtörténik. Ezen munka részeként a Magyar utcát 92 méteren, a Munkások útját 55 méteren; a Honfoglalás utcát 49 méter, a Tulipán utcát 87 méter, míg a Wesselényi utcát 46 méter hosszúságban újítják fel. Részben aszfaltoznak, részben földút stabilizációt végeznek, gondoskodnak a burkolatok víztelenítéséről ároképítéssel, víznyelő akna létesítéssel, csatornatisztítással.

Egy harmadik munkarészben a Táncsics Mihály utca 58 méter hosszúságban, a Baross utca 50, a Béke utca 142, a Hajdú utca 79, illetve az Achim András utca 560, az Arany János utca 157 méter hosszúságban újul meg a fentiekhez hasonlóan árokrendezéssel, vízelvezetési megoldásokkal.

Végezetül felújítják a Petőfi utcát 49 méteren, a Széchenyi körutat 27, illetve egy másik szakaszon 201 méteren, továbbá a Bocskai utcát 531 méter hosszban, szintén aszfaltozással, a vízelvezetés rendbe tételével.

Az ajánlatokat március 13-ig várják.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában