Közbeszerzés

2023.07.31. 11:43

Egyelőre nem épül a piac Sárrétudvariban

Annak ellenére, hogy hét ajánlat is érkezett a sárrétudvari piac építésére, a közbeszerzési eljárást eredménytelenné nyilvánította az önkormányzat, mivel a rendelkezésére álló anyagi fedezet összege nem elegendő a legkedvezőbb ajánlathoz sem – derül ki a július 24-ei Közbeszerzési Értesítőből.

Az eredeti felhívás szerint a település önkormányzata a Széchenyi utca 2. szám alatti ingatlanon meglévő áruházépületet egy összesen 169,13 négyzetméter hasznos alapterületű piac rendeltetésű épületrésszel kívánja bővíteni. Az ingatlanon a jelenleg használaton kívüli épület mögött nagy felületű, beton burkolatú tér található, ennek a térnek a helyén épülne meg a tervezett piac funkciójú épületrész, egy téglalap alaprajzú fedett-nyitott tér. Nyugati oldalán egy független szerkezetű, zárt épületrészt alakítanának ki, mely tartalmazna egy üzlethelyiséget, egy férfi WC-t, egy akadálymentes/női mosdót, illetve egy takarítószertár és hulladéktároló helyiséget. A piac tetejére napelemrendszert is telepítenének.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában