Közbeszerzés: piacépítés

2023.01.06. 13:02

Helyi termelői piac épülhet Kismarján

A kistelepülés régi elképzelése válhat valóra.

Helyi termelői piac épülhet Kismarján, a Bethlen Gábor utca 4. szám alatt; a kivitelezésre szóló ajánlattételi felhívás a január 6-ai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Az önkormányzat a Helyi termékértékesítést szolgáló piacok infrastruktúrális és eszköz fejlesztése című pályázat keretében valósítja meg a projektet.

Mint írják, „Kismarja Község Önkormányzatának régi elképzelése az, hogy a településen kialakítson egy olyan helyet, mely a helyi és környéki körzetekből megtermelt, felkínált termékeiket el tudják adni, illetve megfelelő érdeklődést és vevői szándékot ki tudják elégíteni megfelelő, higiénikus körülmények biztosítása mellett. A kereslet és kínálat ezen a ponton találkozna, mely egy korszerű, XXI. századi piaci lehetőséget biztosít ezen létesítmény megépítése során”.

A létesítményben többek közt 165 négyzetméternyi piactér, vizsgáló, raktár, mosdók kapnak helyet. A munka elvégzésére 8 hónap áll rendelkezésre. Az ajánlatokat január 23-ig várják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában