Közbeszerzés

2022.12.29. 13:10

Később kap buszokat Hosszúpályi

A határidő meghosszabbítását kérte a járművek eladója.

Kényelmes és biztonságos járműveket venne a település Illusztráció: MW-Archív

Beleszólt a világgazdaság a hosszúpályi buszvásárlásba – derül ki a december 29-ei Közbeszerzési Értesítőből.

A nagyközség önkormányzata két 9 üléses, dízel üzemű kisbuszt kíván beszerezni. Az elvárt felszereltségben van többek közt full LED-fényszórók, szövetkárpit, króm belső díszítések, bőrhatású kormány, 180 fokban nyíló üvegezett hátsó ajtók, tolatóradar, ködfényszórók, automata ablaktörlők esőérzékelővel, fűthető hátsó ablaküveg, tempomat, ABS-blokkolásgátló, sebességváltásra figyelmeztetés, menetstabilizátor és kipörgésgátló, klímaberendezés, bluetooth-os rádió USB-csatlakozóval. Kizárólag új gépjárművet vásárolnak.

A nyertes gyöngyösi céggel 2022. január 27-én kötöttek szerződést, amit azonban december 16-án módosítottak.

Az említett cég november 25-én jelezte, hogy az adásvételi szerződés aláírása után az autót a gyárból megrendelte. A gyár ekkor visszaigazolta a 10 hónapos szállítási határidőt. Azonban a chip és nyersanyag ellátási hiány, valamint a globális piacokon kialakult alkatrész utánpótlási nehézségek, illetve azok súlyosbodása miatt a gépjármű gyártása és átadása a tervezett szállítási határidőhöz képest késik. Ezért az eladó gyöngyösi cég kérte a szerződés teljesítési határidejének meghosszabbítását 60 nappal.

A szerződés összértéke nem változik, az 18 millió 307 ezer forint.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában