Közelgő határidő

2022.02.04. 12:33

Városi Civil Alap: még bő két hét van a pályázatok benyújtására

Megyénkben huszonkét település egyesületei, alapítványai pályázhatnak a Városi Civil Alapra.

Szerdától elérhetővé tette a Miniszterelnökség a Városi Civil Alap pályázati felhívásait, melyek célja az 5 ezer fő feletti lakosságszámú településeken székhellyel rendelkező egyesületek és alapítványok támogatása – tájékoztatott hivatalos oldalán a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., a pályázatok lebonyolítója. 

 

Többféle célra 

A kérelmek február 18. délig tölthetőek fel a pályázat elektronikus felületére. 

A jogosult civil szervezetek ingatlanvásárlásra, -felújításra legfeljebb 10 millió forint, gépjárműbeszerzésre 7 millió forint, eszközbeszerzésre 6 millió forint, programszervezésre és kommunikációs tevékenységre pedig egyaránt 11-11 millió forint támogatásra pályázhatnak. Fontos kitétel, hogy egy szervezet csak egy kiírásra nyújthatja be kérelmét, illetve konzorciumi formában történő pályázásra sincs lehetőség. 

 

Hajdú-Bihar megyében huszonkét olyan község, nagyközség, illetve város van, amely lakosságszámát tekintve, az ott székhellyel rendelkező egyesületek, alapítványok jogosultak támogatási kérelmeik benyújtására. Köztük van Mikepércs is, amely ez év januárjától már az 5 ezer fő feletti lélekszámú községek csoportját erősíti. 

 

HBN 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában