Sikeres közbeszerzés

2022.01.08. 13:07

Megvan, ki szállítja az álmosdi tejfeldolgozó technológiai rendszerét

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Kis híján nettó 125 millió forintért szerzi be újonnan létesülő tejfeldolgozó üzemének technológiai berendezését Álmosd Község Önkormányzata – ismerteti pénteki számában a Közbeszerzési Értesítő.


Az eredeti felhívás szerint a község önkormányzata tejfeldolgozó üzemet alakít ki a gazdaságélénkítő programban, napi 5 ezer literes kapacitással. Az üzem technológiai rendszerének kialakításához eszközbeszerzésre és azok üzembe helyezésére várták az ajánlatokat. A rendszernek alkalmas kell lennie túró, sajt és joghurt gyártására és csomagolására.


A nyertes egy győri cég, melynek feladata többek között egy 5 ezer literes kültéri tartály, egy tejfogadó, tejfőző, palacktöltő, gőzfejlesztő és pasztőreszközök, érlelőtartályok, savótartály, valamint különböző laboreszközök és műszerek leszállítása és üzembe helyezése. Mind­ezek mellett biztosítaniuk kell magyar nyelvű kezelési és karbantartási útmutatókat és gépkönyveket. A palacktöltővel kapcsolatban elvárás, hogy legalább 8 előre programozható funkcióval rendelkezzen, tehát legalább 8 különböző kiszerelésű palackméretet tudjon automatikusan megtölteni. A megállapodás része továbbá legalább 3 fő kezelő személy betanítása.

 

HBN

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában