Fotókkal

2020.01.22. 09:41

Munka és buli a debreceni régi Göcsben

A leendő irodaház a régi csapágygyár patináját ötvözi a multicégek modern világával.

Fotó: Molnár Péter

Fotó: Molnár Péter

Előremutató technológiai megoldások, egy helyen megvalósítható szolgáltatások széles palettája, indusztriális, loft hangulatot idéző környezet negyvenezer négyzetméteres területen – ilyennek képzelik el a Kassai úti telepen megvalósítandó D-Loft Irodaházat.

Fotó: Molnár Péter

Hitelesen megújítva

Európában már hódítanak a gyárhangulatot idéző, hatalmas tereket magukban foglaló, de mégis modern irodaházak. Ez a típusú struktúra egy egészen egyedi cégkultúrát, munkastílust és ezáltal a vidéken megszokott konvencióktól eltérő dolgozói közösséget tud létrehozni.

A Dryvit Profi Kft. a Magyar Gördülőcsapágy Művek régi, Kassai úti gyárában látta meg ezt a lehetőséget, és saját beruházásként megvásárolta a több évtizede átadott épületegyüttest. Itt fogják kialakítani az új irodaházukat is, a D-Loft Irodaházat, mely a régi gyár patináját ötvözi a multicégek modern világával.

Az irodaház az igényeknek megfelelően flexibilisen, ugyanakkor autentikusan újítja meg a környezetet.

Középpontban az ember

Mindezek központjában pedig a kreatív ember, a dolgozó áll, aki a munkájával alkot, és előrelendíti a cégét.

Cél az is, hogy hosszútávon egyedi, minden szolgáltatást (az étteremtől, a saját parkolóházon át a konditeremig) tartalmazó campust hozzanak létre. A létesítményt az épülettömegbe megálmodott zöld, belső terek, japánkertek, parkok és szökőkutak teszik majd még különlegesebbé az ipari környezetben.

Arra is törekszenek, hogy a nagy multinacionális cégek mellett a kisebb vállalatok és szabadúszók igényeit is ki tudják szolgálni a hatalmas tér nyújtotta lehetőségekkel.

Fotó: Molnár Péter

Tavasszal kezdik

A cég tájékoztatása szerint a fejlesztés tízezer négyzetméter irodaterületet, egy rendezvényközpontot, éttermet és egy magas technológiai háttérrel rendelkező adatközpont kialakítását foglalja majd magában. A komplexum megvalósításának első üteme tavasszal kezdődik, és 2021 elejére fejeződik be.

Vass Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában