Future of Debrecen

2022.04.25. 16:48

Zöld Mozi program az Apolló moziban

A filmvetítést pódiumbeszélgetés követi.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A Future of Debrecen A valódi ár című filmmel folytatja Zöld Mozi program vetítését az Apolló moziban kedden, 16 óra 15 perctől. A filmet követő pódiumbeszélgetés vendégei Mengyán Eszter újságíró, blogger, onlinemédia-szakember, a Helló, slow fashion! Környezettudatos ruhatár lépésről lépésre című könyv szerzője és Balogh Dóra, a WEALL slow fashion márka alapító tervezője, divatkutató, a Fashion Revolution Hungary mozgalom oktatási koordinátora, divat-és textiltervező művésztanár lesznek.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a vetítés nem a Soós Imre teremben, hanem egy nagyobban, a Kertész Mihály teremben lesz.

Forrás: Apolló mozi

A beszélgetés során többek között arra a kérdésre keresik a választ, hogy a film 2015-ös megjelenése óta a bemutatott problémakörökkel kapcsolatosan tapasztalhatóak-e pozitív irányú változások? Klímatudatosabb lett-e a textil és ruhaipar? Mit jelent a körforgásos design? Mit tehetünk a hétköznapokban, hogyan alakíthatjuk át viszonyulásunkat a ruhadarabokhoz és magához az öltözködéshez? Az eseményen a részvétel ingyenes, de a helyek száma korlátozott, ezért kérik, regisztrálj időben!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában