hű barátok lehetnek

2020.07.30. 14:02

Rengeteg szeretetet adnak a gazdiknak a kutyusok

Nagy Alexandra először nagy testű kutyát szeretett volna, de végül Mangóra esett a választása.

Fotó: Nagy Alexandra-archív

Sokan vágynak egy kedvencre, azonban gyakran nehéz eldönteni, milyen cukiságot fogadjunk magunkhoz. Nagy Alexandra is sokáig vívódott, míg úgy határozott, egy bichon havanese kutyussal szeretné összekötni az életét. Ennek már hét éve. Először nagy testű négylábút szeretett volna, azonban a kis Mangó elrabolta a szívét.

Fotó: Nagy Alexandra-archív

– Szobakutya után kutattam, míg rá nem találtam Mangócskára, akinek négy éve megszületett a kislánya, ő a Szaffi névre hallgat. Mindketten nagyon barátságosak és játékosak, imádnak a családdal lenni, tökéletes kis szobakutyusok – mondta lapunknak Nagy Alexandra.

Fotó: Nagy Alexandra-archív

Igazi barát

– Sokan rájuk csodálkoznak, mert nem mindennapi a színezetük, arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem hasonlítanak egymásra külsőleg, de annál inkább több közös van a személyiségükben. Rendkívül jól kijönnek egymással, Mangó csodálatos anyuka, Szaffi pedig nagyon jó kislány, aki kívülről nézve tiszta apja. Nálunk a négylábúak nem kedvencek, sokkal inkább családtagok, akik nélkül már el sem tudnám képzelni az életet. Egy nehéz nap után ők tartják bennem a lelket, mindig meg tudnak vigasztalni, együttérző állatok, akik rengeteg szeretet tudnak adni – mondta.

– Azoknak ajánlanám a bichon havanese kutyust, akik igazi barátra vágynak, sőt még azoknak is jó választás lehet ez a kutyafajta, akik allergiásak a kutyaszőrre, mivel ezek a kutyusok nem hullajtják a szőrüket – fűzte hozzá.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában