tippek, trükkök a youtubertől

2020.02.09. 09:22

Magabiztosságot ad egy jól elkészített smink

Karin Dragos szépségtémájú videóival vált népszerűvé követői körében.

Fotó: Karin Dragos / YouTube

– Elsődleges célja a videóimnak az, hogy megoszthassam a tippjeimet, trükkjeimet a nézőimmel. Mivel én is magam tanultam meg sminkelni autodidakta módon, úgy gondolom, hogy a sminkelés elsajátítása bárkinek sikerülhet némi gyakorlással és kitartással. Ugyanakkor imádok tartalmat gyártani, kreatívnak lenni és a közösségépítés is nagyon fontos számomra – mondta el a Naplónak Karin Dragos youtuber, akit a legnépszerűbb videómegosztó portálon több mint 160 ezren követnek, de az Instagram- és Facebook-rajongóinak száma is napról napra nő.

Mint elmondta, teljes mértékben tudatosan kezeli ezeket a platformokat, ám túl nagy előkészület nem jellemzi a posztolásait.

– Sokszor nagyon spontán vagyok ilyen téren, viszont tudom azt, hogy felelősségteljesnek kell lennem mindenben, amit kommunikálok. Ez nem nehéz, hisz mindig igyekszem az alapvető értékeimet természetes módon képviselni, és akár átadni a követőknek – fogalmazott a Debreceni Egyetem egykori hallgatója.

Kellemes időtöltés

Karin úgy véli, a női szépséget nem lehet konkrétan definiálni, hiszen számos tényezőtől függ.

„Számomra kettő viszonylata is van a női szépségnek. Véleményem szerint egy nő szép lehet attól, ha igényes, ha picit figyelni tud a külsejére, ha harmóniában van önmagával. A külső viszont nagyon nem elég. A legszebb egy nő mégis a kedvessége és a meleg szíve által lehet”

– fogalmazott.

Karin életében a szépség mindig központi téma volt már gyermekkora óta. Akkor még nézte, ahogyan az édesanyja sminkeli magát, ma pedig már ő ad tanácsokat a leginkább 18 és 24 év közötti követőinek. – Minden kis személyes trükkre kíváncsiak a nézőim, illetve általában az új termékek is nagyon felkeltik az érdeklődésüket. Tapasztalataim alapján a legnépszerűbb témák közé tartoznak például a drogériás termékekkel készült sminkek, általánosságban pedig a drogériás termékek – válaszolta.

Fotó: Cristian Naghi

– Az én életemben fontos szerepet töltenek be a sminkek, a sminkelés. Úgy gondolom, hogy magabiztosságot ad a nőknek egy kellemes kis smink, ugyanakkor egy kreatív folyamat is tud lenni, ami képviseli az adott személyt. Számomra kikapcsolódás is, egyszerűen csak imádom a sminkeket és a sminkelés folyamatát – tette hozzá.

A népszerű youtubernél arra is rákérdeztünk, mit tanácsol azoknak a bizonytalan lányoknak, akik hadilábon állnak azzal, hogy megtalálják magukban a szépet. – Nem minden a külső. Tényleg sokat számít a megjelenés, viszont ha az nincs párosítva egy kellemes jellemmel, talán semmit sem ér. A szépség mindenkinek mást jelent, és én még nem láttam olyan nőt, akin ne lett volna valami szép, valami különleges. Lehet az egy gyönyörű szem, szép bőr, szeplők, dús haj. Bár a magabiztosságunkat a kapott nevelésünk alapozza meg, én legalábbis ebben nagyon hiszek, lehet rajta dolgozni a későbbiekben. Meg kell találni azokat a külső/belső jellemvonásokat, amik különlegesek és máris könnyebb lesz ez a folyamat – hangsúlyozta.

VK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában