Helyi bulvár, celeb

2024.03.24. 15:43

Ha a férje nem akarja bevenni a vitaminokat, Soma beveti Ulrike nővért

Van benne egy kis cinkosság, egy kis játékosság, és működik is – nyilatkozta Soma, aki úgy óvja a párja egészségét, ahogy csak tudja..

Haon.hu

Soma Mamagésa a tibeti öt jógára is rávette a párját

Forrás: MW-archív

Soma Mamagésa a Sláger FM Lélekközösség című műsorában beszélt arról, hogyan próbálja megőrizni saját és férje egészségét – számolt be a Story magazin nyomán az Index. A debreceni származású Soma párja 66 éves, és szerinte vannak olyan vitaminok, amiket ebben a korban már szednie kell a férjének. Ezeket a vitaminokat Soma maga készíti elő mindennap, de mostanában azt vette észre, hogy még az előző napi is ott van a dobozban.

Ha a feleségeként elkezdem cseszegetni, hogy miért nem vette be, vagy épp piszkálom, hogy vegye be, az nem tesz jót a mi kapcsolatunknak. Ezért kitaláltam Ulrike nővért, aki viccesen előjön ilyenkor, és jelzi ketteskének, hogy tessék bevenni azokat. Ebben van egy kis cinkosság, egy kis játékosság, és működik is. Kérdeztem a férjem, hogy lecseréljük-e Ulrikét, de azt mondta, szó sem lehet róla

– mondta Soma, aki az összes lehetséges módon igyekszik megőrizni férje egészségét.

– Rávettem őt a tibeti öt jógára is, amit én hét évig mindennap csináltam. Most már azért nem csinálom mindennap, mert mást is gyakorlok mellette. Viszont a férjem ennek köszönheti, hogy elhagyta a kávét, pedig függője volt. Emellett gyógyteákat is iszunk, amelyekhez magam szedem a leveket. Mindig is érdekelt ez, több gyógyfüves kurzust is elvégeztem már – fogalmazott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában