Helyi bulvár, celeb

2023.12.31. 10:28

Soma Mamagésa a Hold fényében gyönyörködött magában

A debreceni származású Soma Mamagésa az Instagram-oldalán hívta fel a figyelmet a minap, hogy két holdhónapra lesz a 808 Nő teremtő ereje elnevezésű rendezvénye.

Haon.hu

Forrás:  MW-archív

Bejegyzésében részletezi, hogyan telt ez az estéje: 

Innentől a 2. teliholdas napon lesz a 808 NŐ teremtő ereje rendezvényem, ami a jövő év (8-as év lesz) legnagyobb nőknek szánt spirituális és öngyógyító eseménye. Naná, hogy ez az este szertartással telt! Először futottam, aztán meditáltam, ezután szanunáztam (még az izzadásba is bevittem a tudatosságot), utána pedig meztelenül hold-fürdőztem. Elképzeltem, hogy a bőröm minden kis pórusa beszívja a telihold támogató erejét. Részletesen vizualizáltam mindent, amit szeretnék, és mindenért külön gyertyát gyújtottam. Végig gondoltam az életem kerekségét, bőségét, egész-ségét, még most is simogat belülről a hála. És ahogy néztem magam a Hold fényében, gyönyörűnek láttam. Fényes, formás, feszes, erős női test. Szeretem magam. Szeretem, hogy Nő vagyok!

– írja Soma Mamagésa.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában