Bulvár

2024.01.18. 09:00

Újra ringbe szállt Megyeri Csilla, mutatjuk, hogy miért!

A debreceni híresség az Instagram-oldalán posztolta, hogy ismét kesztyűt húzott.

Haon.hu

Megyeri Csilla influenszer

Forrás: Megyeri Csilla Instagram-archív

Megyeri Csilla csúcsformában van, amit mi sem bizonyít jobban, mint a napokban közzétett Instagram-posztja. A debreceni influencer a Sztárbox óta hatalmas változáson ment keresztül a külsejét tekintve, hiszen szemmel látható a fogyás, amit a műsorra való kőkemény felkészülése eredményezett.

A munka azonban úgy látszik, hogy nem állt meg, hiszen alig, hogy beköszöntött az új esztendő, már kesztyűt is húzott a híresség. A közösségi oldalra feltöltött fotóján az edzőjével szerepel, és büszkén jelentette:

Visszatértem. Heti 3x fix lesz az életemben a box

– kezdte Instagram-posztját Csilla.

Tegnap elég sokan kérdeztetek a kilókkal, fogyással, életmódváltással kapcsolatban. Gondoltam írok róla egy rövidebb posztot. Tényleg csak a saját tapasztalataimat osztom meg Veletek, mivel nem vagyok szakértő. 4-5hónap alatt adtam le kb 8kilót…, de mivel egy picike izom is rám került valahogy lehet lenne az -10kg is. Ha lapoztok…, láthatjátok, hogy honnan indultam

– folytatta bejegyzését az ex-műsorvezető, majd kifejtette:

– Igazából a megfelelő táplálkozásra az utolsó 2,5 hónapban figyeltem oda (szigorúan), edzések száma eleinte heti 3 majd 5 és volt, hogy napi 2 edzéssel heti 8-9 is megvolt. Mindemellett a megfelelő mennyiségű víz fogyasztására és az alvásra kellett még odafigyelnem, plusz háromszor elmentem hydrocolon terápiára. Szóval lényeg a lényeg… 4-5 hónap alatt, box edzéssel és némi odafigyeléssel Ti is simán megtudjátok csinálni. Ha van kedvetek, tartsatok velünk. Egy baj van vele csak…, függőséget okoz – zárta sorait Megyeri.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában