Helyi bulvár

2023.08.07. 10:07

Kiválóan lőtt Gubik Petra – egy szakértő szerint még versenyre is mehetne

A Sztárban Sztár kilencedik évadának tehetséges győztese egy lőtérre látogatott.

Haon.hu

Gubik Petra atlétikai múltja miatt elgondolkozott a nemzetvédelmi életpályán

Forrás:  MW-archív

A Sztárban Sztár kilencedik évadának tehetséges győztese, a debreceni kötődésű Gubik Petra nem riadt vissza a sörétes puskáktól sem, hatalmas bátorsággal és koncentrációval húzta meg a ravaszt minden egyes lövés alkalmával. A szakértő szerint az énekesnő számára egy verseny sem lenne kizárt, persze csak abban az esetben, ha ugyanolyan odaadással töltené idejét egy lőtéren, mint a színpadon – számolt be a Tények közlésében.

A Mokka hétfő reggeli adásában Gubik Petrát egy eddig korántsem megszokott környezetben láthatták a nézők, hiszen a tehetséges énekesnő egy lőtérre látogatott. Petra rengeteg olyan filmben szinkronizált már, ami tele volt harci jelenetekkel, és ugyan csak a hangját kölcsönzi az adott karaktereknek, mégis teljesen beleéli magát ilyenkor az adott szituációba. 

Elmondása szerint gondolkodás nélkül igent mondana egy olyan szerepfelkérésre, ahol hasonló kiképzést kellene kapnia. Reméli, adódik majd számára ilyen lehetőség az életben.

Mielőtt végleg beszippantotta volna a színház varázslatos világa, Gubik Petra atlétikai múltja miatt elgondolkozott a nemzetvédelmi életpályán, mindezek ellenére végül a művészet mellett tette le a voksát. A tehetséges énekes-színésznő számára nyáron sincs megállás, folyamatosan újabb és újabb projektekbe ugrik fejest, de azért saját bevallásai szerint az utazásra és a kikapcsolódásra is igyekszik időt szakítani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában