Helyi bulvár, celeb

2023.08.08. 08:21

Felfüggesztettet börtönt kaphat Megyeri Csilla? Megdöbbentő, amit egy jogász most állít…

A szakember új szempontot vitt a történetbe.

Haon.hu

Megyeri Csilla

Forrás: MW-archív

Vigyáznia kell a Campus Fesztiválon bántalmazott Megyeri Csillának, hogy milyen címen jelenti fel támadóját, ha egyáltalán feljelenti majd: a Ripostnak nyilatkozó jogász szerint a hajdúsági kötődésű influenszer akár felfüggesztett börtönt is kaphat, ha nem kellően körültekintő.

Mint ismert, Megyeri Csillát egy férfi ütötte ököllen a debreceni fesztiválon, amely miatt a híresség egy ideig emberek közé sem mert menni, csak nemrég bukkant fel újra nyilvános helyen, egy derecskei esküvőn.

Az esettel kapcsolatban a bulvárlapot megkereste egy névtelenséget kérő jogász, aki szerint ha Megyeri Csilla elmegy, és feljelenti az őt megverő férfit, a feljelentésében pedig garázdaságat jelöl meg vádként, akkor könnyen bajba sodorhatja magát.

A garázdaság ugyanis közvádas bűntett, amely esetekben a felek egymásra is tehetnek terhelő vallomást. Vagyis, ha garázdaság miatt kezdenek nyomozni, és a verekedő férfi és a nő is azt állítja, hogy Csilla is dulakodott, akkor (mivel háromszereplős a történet) az már csoportos garázdaság bűntette lesz, ami minősített bűntett, így minden résztvevő büntetésben részesül. Igen, az is, akit megvertek végül... Csilla akár felfüggesztett börtönbüntetést is kaphat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában