Celebles

2023.03.01. 10:21

Villantott az egykori adys színésznő – fotóval

A debreceni kötődésű Evelinnek a szerepek között jutott ideje a pihenésre is.

Dobos Evelin

Forrás: Instragram

Dobos Evelin neve ismerősen csenghet a debreceni Ady Endre Gimnázium 2010-es évfolyamának, hiszen az egykor matematikai fakultációs lányból elismert színésznő lett. A 30 éves Evelint számos nagyszabású sorozatban és televíziós produkcióban láthattuk, fedezhetünk fel mai napig. Feltűnt a népszerű Aranyéletben, ahol egy terhes anyukát alakított, de Palotsai Anna szerepét kapta meg a Tündérkert című 8 részes televíziós sorozatban, amit 2023 őszén láthatnak majd képernyőn a tévénézők. Még mielőtt a 16. századi fejedelmek korába lépünk, ahol feszes, fűzős ruhákban mászkáltak az asszonyok, a Báthory Gábor feleségét alakító Evelin Instagram-oldalán mutatta meg, hogy mi lapul a sok ruha alatt.

A színésznő bájait egy kockás pléd takarja, de gyönyörű, hosszú a lábai így is jól kivehetők a képen. A posztból kiderül, hogy párjával elvonultak romantikázni a városi zajok elől, élvezték a csend és a magány hangjait. 

Forrás: Instagram

ND

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában