Szexi póz

2023.01.31. 11:10

Egy Bódi Sylvi-féle szexi pózt egy óceánparton nem lehet megunni

Záporoztak a kommentek a debreceni Bódi Sylvi szexi képe mellé

A debreceni szépséggel mindig történik valami

Forrás: MW-Archív

A 2002-ben Év Playmate-jének választott debreceni modell, akinek szenvedélye a szörfözés, az Instagram-oldalán folyamatosan oszt meg szebbnél szebb fotókat Baliról, és irigységreméltó képeket az Indiai-óceánról. Most viszont nem csak a lemenő nap sugaraiban gyönyörködhetünk, hanem Sylvi csodálatos alakjában is. Túl a negyvenen is jó formában van, ezt pedig a nemrég megosztott fürdőruhás bejegyzése kiváló szemszögből mutatja.

Bódi Sylvi Debrecen óceán tengerpart haon
„Ahol a vizek találkoznak, ott megtalálsz engem”
Forrás: Bódi Sylvi-Archív

– Ahol a vizek találkoznak, ott megtalálsz engem – írta a poszthoz, hiszen, aki követi a modellt, azt jól tudja, hogy az óceán partján, egy „buborékhotelben” piheni ki a fáradalmakat, emellett ha teheti, sűrűn meglovagolja a hullámokat. A férfi kommentelők is észrevették Sylvi bájait, és záporoztak a dícséretek a legújabb szexi fotója mellé: volt, aki alakját méltatta, miszerint sok húszéves megirigyelné, illetve valaki „istennőként” jellemezte Sylvit. Akadt olyan hozzászóló is, aki szerint az egykori modell szebb, mint a tenger.

ND

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában