Videóval

2022.03.06. 10:57

„Peti bátyám” meghódítja a sportesemények világát

Elek Péter bácsi-karaktere egészen új oldalról közelíti meg a sportriporteri szakmát.

Elek Péter nem először bújt valamely karakter bőrébe | Forrás: Elek Péter-archív

Fotó:

Elek Péter humorista csaknem 30 ezer követőt számlál TikTok-oldalán. A fiatal nevettetőtől nem váratlan, hogy sajátságos módon dolgoz fel egy adott témát. Legújabb sportsorozatában egy idős, vidéki bácsi karakterét vette fel.


– A konditeremben edzettünk egy barátommal, miközben a tévében épp kézilabdameccs ment. Vagy túl kevés, vagy túl sok vér tódult az agyamba, nem tudom, de két széria között a mérkőzésre tekintve elhagyta a számat: „Nézzed, hogy behajíntotta!” Akkorát nevettünk, hogy eszembe is jutott, kreálhatnék egy tájszólásosbácsi-karaktert, aki a maga módján dolgoz fel különböző sporteseményeket – mesélte Elek Péter.


„Amaz meg úgy megyen utána, le nem lehet rázni, mint a koszos ködmönt” – mondja „Peti bátyám” a gyors­korcsolya ezerméteres döntőjét látva. A fiatal hajdúsági humoristától nem ez az első általa kreált, kitalált szereplő, egy másik ötletből kiindulva oxfordi angolsággal gondolta újra a magyar internet leghíresebb trash videóit. – Ezek a tartalmak a gyors, intenzív feldolgozások melegágyát jelentik, a nézőből azonnali reakciókat kiváltva – mondta az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő stand-upos. Sportvideóit eddig több tízezren nézték meg a TikTok-on, és mint mondta, újabb gyöngyszemek várhatóak.

 

PSZ 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában