Dubajban pihentek

2022.02.08. 13:54

Ötévnyi hajtás után végre lazíthatott egy kicsit a hajdú-bihari mulatóskirály

Sós Fecó, a megyénkbeli mulatós sztár „dubajozott” egy kicsit.

Sós Fecó hamarosan bemutatandó klipjéből nem maradnak ki a tevék | Forrás: Sós Fecó-archív

Az elmúlt bő egy hónap igencsak eseménydúsra sikeredett a közkedvelt mulatóskirály, Sós Fecó számára. Ahogyan azt korábban megírtuk, több dallal is megajándékozta követőit a 2022-es évben, és már akkor leszögezte, az idei esztendőben egy érzelmesebb oldalát is megismerhetjük.


Ennek ellenére az elmúlt napokban nem a hangos, pörgős daloktól volt zajos a közösségi oldala, TikTok-videóival csalt mosolyt a rajongói arcára. A rövid felvételek Dubajban készültek, ugyanis Sós Fecó barátjával, Hőne Dáviddal úgy gondolta, ideje kicsit pihenni: irány a gazdagság fellegvára! – Már nagyon hiányzott számomra, hogy kicsit kiszakadjak a szürke mindennapokból. Szeretem, amit csinálok, viszont jóformán öt éve nem lazítottam, nem voltam nyaralni, nem álltam meg, így most úgy döntöttem, átadom magam a kikapcsolódásnak. Édesanyámmal karöltve elutaztunk Dubajba, ahol egyébként nem először jártam, viszont olyan csodálatos vidék, ahova bármikor visszamennék.

Iszonyatosan jól éreztük magunkat, anyukámnak hatalmas öröm volt ez a nyaralás, ugyanis most lesz ötvenéves, és elmondta, ennél szebb ajándékot nem is kaphatott volna

– fogalmazott a Naplónak Sós Fecó, hozzátéve, bármennyire is mellőzni kívánta a munkát, nem hagyhatta ki a lehetőséget, forgattak egy klipet a sivatag közepén.


Mint megtudtuk, nem is akármilyen klippel fogja megörvendeztetni a rajongóit, igazi nyári sláger lesz, és nem hiányoznak majd a tevék sem. – Egy szólódal készül, ami, ha legalább annyira fog tetszeni a közönségnek, mint amennyire én jól éreztem magam forgatás közben, akkor már megérte. Először arra gondoltunk, május elején jelenik meg, de lehet, hogy nem várunk addig, és már nőnapon bemutatjuk a dalt – mondta.


– Télből a nyárba, ez aztán az igazi élvezet! – hangsúlyozta. Hozzátette, imádta, amikor leszállt a repülőgépről, és „arcon csapta” a 30 Celsius-fok. – Imádom a jó időt, és bevallom, nagyon sajnáltuk, hogy utaznunk kell haza. Leszálltunk vasárnap reggel 6 órakor a gépről, és szó szerint majdnem megfagytunk, nagy változás volt, az biztos – fűzte hozzá Sós Fecó, aki néhány TikTok-videót is készített, amelyek közül van olyan, amit már 160 ezren láttak.

 

NE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában