Új dal, számtalan fellépés

2022.01.12. 12:00

Fejest ugrottak a 2022-es esztendőbe Sós Fecóék

Sós Fecó, a megyénkbeli mulatós sztár bemutatta új, ám nem ismeretlen zenésztársát.

Forrás: Sós Fecó-archív

Szolnoki Zoltán (Goore) és a mulatós zene megyénkbeli nagykövete, Sós Fecó a napokban közös dallal ajándékozta meg a pörgősebb, táncosabb zene kedvelőit. A Húzatom című dalra alighanem még az is ropja, aki egyébként nem hallgatott korábban hasonló muzsikát. A népszerű videómegosztón a felhasználók bizonyára már csak azért is rákattintanak az új slágergyanús számra, mert a Goore-rajongók kíváncsiak, kedvencükhöz mennyire illik a dáridós stílus. 

– Szolnoki Zolit rapperként ismerhette meg a közönség, azonban legnagyobb örömömre áttért a mulatósra, és úgy vélem, nagyon jól áll neki ez a zenei stílus. A közös munka igazán jó hangulatban telt, biztosak vagyunk abban, hogy lesznek még közös produkciók, akár már ebben az évben. Az idén legalább hat új dalt szeretnék „tálcán” kínálni az érdeklődőknek, azonban fellépésekben sem lesz hiány. Rendkívül mozgalmasan kezdtük a 2022-es esztendőt, még a fele sem telt el a hónapnak, de egy kezemen nem tudnám megszámolni, hány helyen léptünk fel – fogalmazott. 

 

Érző emberek 

 

Sós Fecó érdeklődésünkre elmondta, olyan zenéket is hallhat a közönség, amelyekre nemcsak a táncparkettet, hanem a szíveket is illik „felszántani”. – Szeretnénk éreztetni a hallgatókkal, érző emberek vagyunk, akik másokhoz hasonlóan szintén megküzdenek a mindennapi gondokkal. Persze nem maradnak el a bulizósabb számok sem, viszont az érzékibb oldalunkat is meg akarjuk mutatni a nagyközönségnek – hangsúlyozta. Végül hozzátette, testvérével, Hencsyvel a közeljövőben eldöntik, láthatjuk-e még őket közösen a színpadon. 

 

NE 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában