Mindenki jól van

2022.02.03. 20:36

A nagyitól és a karanténtól is búcsúznak Gombos Edináék

Nehéz az elválás – osztotta meg az egykori műsorvezető.

Vége a karanténnak, a család minden tagja egészséges | Forrás: Gombos Edina-archív

Gombos Edináékhoz még tavaly decemberben utazott ki a debreceni születésű egykori műsorvezető édesanyja. Az együtt töltött hetek után most eljött az idő, hogy Miri és Matteo nagymamája hazatérjen Magyarországra.

 

Gombos Edináék követői tudják, milyen eseménydús heteket töltött együtt a család, még a koronavírus is közbeszólt, ám a napokban a műsorvezető megosztotta rajongóival:

jól van mindenki!

„Végre kiszabadultunk a karanténból! A legutóbbi tesztünk is negatív lett, így most már visszatérhetünk a munkahelyre, iskolába. Gyorsan összekapjuk magunkat, bepótoljuk a lemaradásokat, a hiányzó házi feladatokat, dolgozatokat, munkákat. Örülünk, hogy újra mehetünk közösségbe, még inkább a szabadba. Annyira hiányzott a napsütés és a friss levegő!” – írja közösségi oldalán.

 

Az egykori tévés édesanyja még az ünnepek előtt utazott ki Amerikába, amiről már korábban beszámoltunk: sokat kirándultak, piacoztak, és természetesen a kubai nagyival sem maradhatott ki a közös sütögetés. „Mi a legnehezebb abban, ha külföldre költözöl? Nos, őszintén, ezek a pillanatok!” – írta Gombos Edina Instagram-oldalán.

 

HBN 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában