Vendégségben

2022.01.12. 09:39

Újra együtt a család

Gombos Edina édesanyja másfél év után végre ismét magához ölelhette unokáit.

Forrás: Gombos Edina-archív

Gombos Edina, a debreceni származású műsorvezető folyamatosan érdekes és színes képeket, videókat posztol közösségi oldalán, aminek köszönhetően a követői közelebbről is megismerhetik Amerikát. A közelmúltban édesanyjáról is több mindent megtudhattunk, ő ugyanis hetek óta lányánál vendégeskedik.

Gombos Edina videóiból kiderül, nagyon örül annak, hogy anyukája velük lehet, hiszen másfél éve nem találkoztak.

„Egzotikus piac- és farmnéző túrára vittük a magyar nagymamát, aki bár nem először jár Floridában, mégis sikerült újdonságokat mutatni neki. A latin-amerikai piacon olyan zöldségeket, gyümölcsöket, amiket még sosem látott (és kóstolt). A flamingós kertben az óriástölgyek és trópusi, szubtrópusi növények között sétálva úgy érezhette magát, mintha dzsungelben járna. Megetette a pávákat, íbiszeket és flamingókat, és közelről figyelte az aligátorokat. A helyi eperföldön érett eperből csak keveset találtunk, mert mások leszedték előttünk a pirosabb szemeket, ezért úgy döntöttünk, hogy inkább érett mangóból készítünk majd finom házi lekvárt” – fogalmazott legutóbbi bejegyzésében.

 

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában