videóval

2021.11.16. 17:06

És ha Szebeni István lenne a következő James Bond?

A tévés Instagramján játszadozott el egy kicsit a gondolattal – természetesen csak a poén kedvéért.

Fotó: Instagram / Szebeni István

Pár hete mutatták be az utolsó James Bond-filmet, a Nincs idő meghalnit Daniel Craig főszereplésével, melynek voltak ugyan döccenői, de a kritikusok abban azért többnyire egyetértettek, hogy ezek ellenére is méltó lezárása volt a Craig-féle karakterívnek. Az új 007-est még nem leplezték le, de Hollywood persze bőszen tippelget az utódra: többek között Regé-Jean Page-ről, Henry Goldingról, Lashana Lynch-ről és Idris Elbáról is hallani.

Egy rövidke deepfake videónak köszönhetően most eljátszhatunk a gondolattal, mi lenne, ha a következő Bond magyar lenne, egész pontosan a népszerű tévés, Szebeni István. A TV2 debreceni kötődésű műsorvezetője Instagram-oldalára tett fel a napokban egy mindössze néhány másodperces, de annál szórakoztatóbb montázst, melyben különböző Bond-színészekre illesztették oda az arcát, miközben zúg a 007-es filmek klasszikus főtémája.

„Én leszek az új James Bond, mondtam már? Íme a trailer”

– írta az anyag mellé humorosan. Megnéznétek ezt a verziót százhúsz percben?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában