Eb

2021.06.22. 14:18

Igazi futballkabala a csinos műsorvezetőnő

Szerencsét hoz Vitányi Judit jelenléte párja kedvenc csapatainak.

Fotó: Vitányi Judit-archív

Mint az ismert, a magyar válogatott 1–1-es, bravúros döntetlent ért el a francia válogatott elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzésen. A stadionban szurkoló, mintegy 68 ezer ember fergeteges hangulatot varázsolt a Puskás Aréna szektoraiba. A lelátón többek között Vitány Judit, a TV2 Tények című műsorának vezetője is ott ült. Élményeiről a Hajdú-bihari Naplónak beszélt a csinos bemondó.

Fotó: Vitányi Judit-archív

Újra élőben

Vitányi Judit elmondása szerint párjának köszönheti futballszeretetét, és igazi szerencsehozónak számít a meccseken. – Pár évvel ezelőtt, a párom miatt csöppentem a foci világába. Ő igazi fanatikusként van, hogy külföldre is ellátogat, hogy kedvenceit élőben megtekintse, ám a pandémia miatt hosszú kényszerszünetre volt kárhoztatva. A tévé előtt nézte a zárt kapus meccseket, én pedig lassacskán odaszoktam mellé. Tegyük hozzá, mindent megtett, hogy ez így legyen, volt hogy virággal várt, vagy egy finom vacsorát készített cserébe azért, hogy megnézem vele a találkozót. Kiderült, hogy én lettem a kabalája, ha együtt néztünk focit, a csapatai szinte mindig nyertek, vagy döntetlent értek el. Végül a portugálok elleni Eb-meccsen újra élőben drukkolhatott, fotókat, videókat küldve a hangulatról. A csapat nagy küzdelem után sajnos alulmaradt, ő pedig eltökélte, a kabalának mennie kell vele a következő találkozóra. Sikerült jegyeket szereznie a franciák ellen, én pedig szívesen csatlakoztam, és úgy tűnik, ismét szerencsét hoztam neki – összegezte.

Leírhatatlan érzés

A hajdúnánási műsorvezetőnő úgy fogalmazott,

egy életre szóló élmény részesévé vált szombaton.

Fotó: Vitányi Judit-archív

– Már a szurkolói zónában nagyon jól éreztem magam, először félénken közelítve a tömeghez, majd egyre jobban felbátorodva. Idősektől a gyermekekig, mindenki együtt ünnepelt, a szurkolás hangulata pedig hamar átragadt rám is. A TV2 csoporthoz tartozó Spíler TV kollégája meglepett egy mezzel, ami olyan jól sikerült, hogy végül Marco Rossi szövetségi kapitány titkárnője hozta el nekem, amit ezúttal is köszönök – emelte ki Vitányi Judit, aki a stadionban uralkodó hangulatra is kitért. – A himnusz alatt kirázott a hideg, leírhatatlan érzés töltött el, Fiola Attila góljánál pedig – elképesztő hangorkán közepette – szinte felrobbant a stadion. Mivel a félidő előtt esett a gól, még a szünetben is tomboltunk. Nagyon büszke vagyok a csapat teljesítményére, és remélem Németország ellen is megmutatjuk, mire vagyunk képesek. Sajnos aznap dolgozom, így nem tudok a párommal közösen drukkolni, de amint hazaértem, otthonról követem majd az eseményeket.

PSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában