Az apaság nem játék

2019.11.13. 12:09

Macsó ügyvéd szerepébe bújt a debreceni színész

Klem Viktor karaktertől igen messze áll a szülőség fogalma.

Fotó: TV2

A TV2 vadiúj napi sorozata, a Mintaapák november 11-én rajtolt, benne négy tipikus apakarakter, akik kiválóan írják le a mai társadalomra jellemző apafigurákat. Az élet minden területén alfa-hímként viselkedő Géza (Fenyő Iván) a klasszikus családmodellben hisz, ő férjként és apaként is igazi férfi akar lenni, Szabi (Klem Viktor), a hedonista sztárügyvéd az antiapa, aki képtelen a családi felelősségvállalásra, Tamás (Szabó Kimmel Tamás) egyedül neveli a gyermekét, a két nő és több gyerek között őrlődő Miklós (Mészáros Béla) pedig mindenkinek szeretne megfelelni, de valójában senkinek sem tud. Rajtuk kívül számos kiváló színész és rendkívül tehetséges gyerekszereplő színesíti még a történetet, akiknek köszönhetően a tinilányoktól, az anyákon át az anyósokig sokan azonosulhatnak majd a karakterekkel.

A debreceni születésű színész, Klem Viktor a premier napján nyilatkozott a TV2 riporterének, s elmondta: ha a nézők elhullajtanak egy-két könnycseppet, akkor nagyon boldog lesz. – Szerintem ez mérföldkő a magyar napisorozat-készítésben, mert gyors tempó mellett nagy mennyiségű anyagot veszünk fel, készítünk el. Azok a szempontok, amelyek a főműsoridős napi sorozatban fontosak: a humor, a kedvesség, a karakterek hitelessége, a játéknak és a történetnek a dinamikája itt megvan – fogalmazott Viktor. Viszont a szériában a hajdúböszörményi Botos Éva is szerepel, aki vérbeli anyát s egyben akaratos exfeleséget és szigorú óvodavezetőt alakít.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában