Friss szerzemények

2019.06.20. 19:04

Készül a Ruby Harlem első lemeze

A Duna Tv Család-barát műsorában mutatta be új dalát a zenekar.

Fotó: Facebook

Pörgős nyár előtt áll a Ruby Harlem zenekar, az ország különböző pontjain lépnek fel az elkövetkező hónapokban, s a háttérmunka is gőzerővel zajlik, hiszen szeptemberben jelenik meg első lemezük. Legújabb dalukat múlt hét pénteken mutatták be a Duna Televízió egyik műsorában.

– Hamarosan jön az új dalunk felvétele, amit bárhol meg lehet hallgatni majd, illetve készülünk a videóklip-forgatásra is. Nagyon hálásak vagyunk, hogy itt volt velünk most FmaN, aki rappel ebben a nyári nótánkban – mondta el a hajdúböszörményi Iván Szandra, a zenekar frontembere.

A klipforgatásnak már több ízben nekiugrottak, azonban az időjárás megtréfálta őket. – Szeretnénk egy nyári, vidám, színes klipet forgatni, de eddig akárhányszor összegyűltünk FmaN-nel kiegészülve, esett a eső – osztotta meg a nézőkkel Végh Benedek.

Az új számok folyamatosan kerültek be a repertoárba, augusztusra már a lemezen szereplő dalok mindegyikét hallhatja a közönség a koncerteken. A műsorban a dalok születésének folyamatába is bepillantást engedett a zenekar.

– A megírási folyamat úgy történik, hogy zongoránál megírom a szöveget és a dalt, s ha valami hiányzik, akkor azt kiegészítem. Mindig felveszem az írási folyamatot, és utána kijegyzetelem, majd azonnal leülök a laptophoz, s feljátszom őket – beszélt az alkotói munkáról Szandra.

KD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában