Megérkezett Stankovic

2023.09.05. 13:38

Marad a Fradinál a távozó edző

A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról hétfőn távozó Máté Csaba a folytatásban is marad a Fradinál. Az egyelőre nem tisztázott, hogy milyen pozícióban folytatja a magyar szakember – írja a Magyar Nemzet.

MW

Máté Csaba, a Ferencváros labdarúgócsapatának volt vezetőedzője marad az együttes mellett

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

A magyar bajnok bejelentése alapján az 53 éves edző pozícióját Dejan Sztankovics veszi át. A Fradi az M1 megkeresésére elmondta, hogy Máté Csaba ennek ellenére marad a Ferencvárosnál, azt azonban egyelőre nem árulta el a klub, hogy milyen pozícióban folytatja a magyar tréner. 

Máté Csaba júliusban vette át Sztanyiszlav Csercseszov helyét a kispadon, azóta 10 meccsen 9 győzelmet ért el a zöld-fehér bajnokcsapat. Igaz, a valóban nehéz meccsek most jönnek, tehát érthető, hogy egy tapasztalt, a nemzetközi focivilágban jól ismert edzőt szerződtetett a Fradi.

A Ferencváros hivatalos facebook oldalán tett közzé képeket arról, hogy Dejan Stankovic csatlakozott a csapathoz ma kora délután. 

Üdv a fedélzeten, Dejan! – Welcome on board, Dejan! – írták a zöld-fehérek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában