Figyelmetlenül előzött

2022.03.21. 12:05

Meghalt a magyar világbajnok, egy bedrogozott 20 éves fiatal lelkén szárad halála

A 20 éves sofőr előzés közben ütközött össze egy másik autóval, amelynek vezetője, Tamási Ibolya a helyszínen életét vesztette, míg utasa élet-halál között lebeg.

A rendőrség közleménye szerint előzés közben ütközött össze egy szabályosan közlekedő autóval egy 20 éves sofőr Csomádon március 20-án. A 2102-es út, valamint az Ősz utca kereszteződésénél kezdte meg a manővert, amelyet nem tudott befejezni, így frontálisan ütközött egy másik autóval - írta a police.hu.

Információink szerint a járműbe beszorult 58 éves nő, nem mást mint Tamási Ibolya, a Bp. Spartacus, majd az UTE versenyzője, a magyar judosport jelentős alakja. A magyar világbajnok életéért hiába küzdöttek a mentők, már nem tudtak segíteni rajta. Utasa, egy 61 éves férfi súlyosan megsérült a balesetben. 

A fiatal őrbottyáni sofőr azonban könnyű sérülést szenvedett.

 

A rendőröknek gyanús volt a 20 éves férfi viselkedése, ezért kettős mintavétel következett. Az eredmény igazolta a gyanút, a sofőr szervezetében THC nyomát mutatták ki.

Később az őrbottyáni lakásán házkutatást tartottak, ahol egy mosókapszulás dobozban 11 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, valamint 2 őrlőt, és egy digitális mérleget is lefoglaltak.

A halálos közúti baleset okozásával gyanúsítható fiatalembert a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában