Szeptember 18-án

2022.09.08. 09:32

Újraindul a Mol százhalombattai olajfinomítója

Sikeresen elvégezte a tervezett karbantartási munkákat a Mol, így újraindítja a százhalombattai olajfinomítót, ez két-három napot vesz igénybe – írja a Világgazdaság.

A Mol százhalombattai Dunai Finomítója

Forrás: Világgazdaság

Fotó: Móricz-Sabján Simon

Szeptember 18-án újraindul a Mol Dunai Finomítója (Dufi) – írja az olajtársaság levele nyomán a Világgazdaság. Mint írják, a tájékoztatást a Mol a környéken élő lakosság informálására küldte ki az illetékes önkormányzatoknak. A szeptember 6-i levelet Ercsi hivatalos honlapján tették közzé.

Mint írják, 

a százhalombattai finomító több üzemében július 31. és szeptember 18. között végzett időszakos, ütemezett karbantartási munkák sikeres lefolytatása után megkezdték a leállított üzemek újraindítását, ami két-három napig tart.

Szeptember 6. és 18. között több olyan technológiai tevékenységet hajtanak végre, amelyek a környező településeken éreztethetik hatásukat, mint például fokozott zajhatás, látványos fáklyázás, esetenként kellemetlen szaghatás.

Az eredeti cikket itt olvashatja el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában