Bulvár-celeb

2024.01.30. 17:05

Mire készül? Tóth Gabi emlékétől is szabadulna Krausz Gábor?

Találgatnak a rajongók, mire készül a sztárséf.

MW

Forrás: TV2

Krausz Gábor kálváriája sok magyar nő szívét megindította. A szívtipró séf mindig visszafogott, kedves és jószívű férfi színében tetszelgett, sokan szimpatizálnak vele. Éppen ezért sokak számára érthetetlen volt már a kezdetektől, hogyan alkothatnak egy párt Tóth Gabival, aki pedig a gyökeres ellentéte a férfinak: szeret a figyelem középpontjában lenni.

A házasságuk szomorú véget ért, ez már köztudott. Amikor pedig elkezdett a Dancing With the Starsban együtt táncolni Mikes Annával, sokan kezdtek reménykedni, hogy ő majd segít begyógyítani a sebeket.

Szerelmük hajnalán Krausz Gábor még egy Tóth Gabi-tetoválást is varratott magára, az énekesnő egyik legjobb barátnője készítette el Gabi képét – írja cikkében a Ripost.

A sztárséf most ismét tetováló szalonban tűnt fel. Úgy tűnik, pont azt a karját varrják, ahol Gabi képe virít. Hogy mi lesz a Tóth Gabi-tetoválásból? Sokan szerint kicsit átalakítják, hogy Mikes Anna legyen belőle, de ez nem valószínű. Csak nem követi el kétszer ugyanazt a hibát Krausz Gábor?

Forrás: Instagram

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában