Őszinte vallomás

2022.06.17. 05:10

Soltész Rezső súlyos beteg

Az énekes remek formában van, szívbetegsége óta sokkal jobban odafigyel magára.

Soltész Rezső hihetetlen tempóban készül nyári turnéjára, ahol több helyszínen fogja bemutatni legújabb, és egyben első online felületen megjelent albumát: a Csillagokat, melyben a zenetörténet állócsillagainak dalait énekli.

Már '81-ben is ezt énekeltem: amíg csak élek, énekelek én! Már akkor sejtettem, de most értem igazán, hogy mit jelent ez. Annyi energiát érzek még magamban, mint fiatalkoromban. Bár igaz, hogy voltak problémáim a szívemmel, így jobban oda is kell figyelnem

- mondta a Borsnak Soltész Rezső, aki korábban már egy értágító beavatkozáson esett át.

Kardiológusával egyeztetve ekkor kicsit visszább kellett vennie az előadói jelenlétből, fél évre "kényszerpihenő-pályára" lépett. "Mindig kérek a színpadi öltözőbe kólát, csokit és az imádott kávémat is. Nekem beválik, jót tesz, kitapasztaltam már. Gyakran mérem a vérnyomásom, mert azzal is volt már problémám, és ha észlelek bármilyen bajra utaló jelet, akkor rögtön visszafogom a tempót" - mesélte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában