Tanácstalan mit tegyen

2022.04.25. 13:02

Kislánya aggasztó szokásáról mesélt hosszan Tóth Gabi

Mi a logika abban, hogy a nagyszülőknél megeszik valamit, itthon meg nem? - tette fel a kérdést az énekesnő, aki kicsit aggódik azért, mert a lányuk otthon csak kétféle ételt hajlandó enni.

"Én ránézek egy almára és felcsúszik egy kiló, a lányom meg semmi pénzért nem akar enni. Össz-vissz három dolog van, amit megeszik: a virsli, a rántott husi és a ... aaa... nem jut eszembe a harmadik. Akkor lehet, hogy csak két dolog van, amit megeszik. Pontosabban, amit itthon megeszik. Mert anyósoméknál még hajlandó megenni a zöldséglevest és a krumplifőzeléket, amit a papi készít. De csak ott, és csak, amit a papi készít. Pedig mondjuk, a Krausz sem főz rosszul. Egészen ehető. Még papírja is van róla - írja az Origo.

De törpe dandártábornok kisasszony még csak meg sem kóstolja.
Még azt a palacsintát sem, aminek a készítésében segített. Most komolyan, láttatok már olyan gyereket, aki segít megkenni és felgöngyölni egy nutellás palacsintát, és még csak meg sem kóstolja? Mert én nem" - írta a család.hu oldalon vezett blogjában Tóth Gabi.

Mi a logika abban, hogy a nagyszülőknél megeszik valamit, itthon meg nem? Hogy nem hajlandó még csak megkóstolni sem dolgokat? Már nagyon rosszul érzem magam, amikor hatodjára főzöm a virslit a gyereknek a héten, hogy legalább valami legyen benne. Mindent próbáltunk már, de tényleg mindent.

Már tökélyre fejlesztettem a tálalást, a terítést, a különböző vágási módokat.
Olyan költeményeket varázsolunk a tányérra, hogy megszólalnak. Mandalát készítek zöldségből, meg nevető fejet, és semmi. Húsvétkor is nyolc, azaz nyolc felnőtt ember akart Hannika kedvében járni. Mindenki leste a kívánságát, pattogtunk körülötte, mint a nikkelbolha, de hiszti lett a vége" - mesélte. Bővebben itt olvashat Tóth Gabiék helyzetéről. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában