Kábítószer-kereskedelem a vád

2022.03.02. 10:47

Árpa Attila nem jelent meg a tárgyalásán, ahol 1 év 10 hónap börtönt kért rá az ügyészség

A drogkereskedelemmel vádolt Árpa Attilának március 1-jén kellett volna megjelennie a bíróságon, de - igazoltan - távol maradt. Az ügyészség 1 év 10 hónap börtönt kért rá a távollétében.

 Árpa Attila első tárgyalására március 1-jén került sor, a színész és producer viszont egy filmes munka miatt nem jelent meg a tárgyaláson: csak az ügyvédje érkezett meg a Budapest Környéki Törvényszékre - írja az Origo.

"Igazoltan vagyok távol a tárgyalásról, szerepelek egy nemzetközi sorozatban, és a forgatásra való tekintettel engedélyt kaptam, hogy távol maradjak. Minden felmerülő kérdésre az ügyvédem tud választ adni" – mondta Árpa a Blikknek.

A vádlottnak a következő előkészítő ülésen már meg kell jelennie, ott kell arról is nyilatkoznia, hogy bűnösnek tartja-e magát. Az ügyészség 1 év 10 hónap börtönt kért rá, de azt négy évre felfüggesztenék, ha Árpa elfogadja a vádat, és bűnösnek vallja magát.

A Fővárosi Főügyészség korábban kábítószer-kereskedelem miatt emelt vádat öt férfi, köztük Árpa ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában