HAON Sziréna

2018.11.21. 11:52

Lezárt ügy: a fényjelzőt is kivitte a Volkswagen, mielőtt felborult

Hajdú-Bihar - A debreceni rendőrök befejezték a vizsgálatot a balmazújvárosi sofőrrel szemben - áll a police.hu-n.

Hajdú-Bihar - A debreceni rendőrök befejezték a vizsgálatot a balmazújvárosi sofőrrel szemben - áll a police.hu-n.

Vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak vizsgálatot a rendőrök egy 48 éves férfival szemben - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A közlemény szerint a balmazújvárosi sofőr Volkswagen típusú személygépkocsijával közlekedett 2018. augusztus 26-án 13 óra 30 perc körül a 33-as számú főúton, Debrecen felől Látókép irányába. Mint írják, haladása során a 99. kilométerszelvényben lévő vasúti átjáróhoz közeledve nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járművének sebességét, ezért elvesztette uralmát annak irányítása felett. A gépkocsi megcsúszott, az útról lehaladt, nekiütközött a vasúti fényjelző készüléknek, és felborult. A 48 éves sofőr és utasa könnyű sérüléseket szenvedtek.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Debreceni Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!