haon-sportoldal

2008.04.08. 14:49

Kocsik lassan gyógyuló sérülése

<p>A Tajtavill-Derecske alakulata a legutóbbi bajnoki mérkőzését, a Fehérép-Alcoa elleni derbit az egyik legjobbja, a gólgyáros Kocsik Viktória nélkül volt kénytelen lejátszani, ugyanis az átlövő sérüléssel bajlódott.</p>

A HAON kíváncsi volt arra, milyen súlyos Kocsik sérülése és mikorra várható a felépülése.

MRI-re várva

– Az elmúlt hét hétfőjén az otthonomban ért a kellemetlenség, éppen nyújtózkodtam, amikor a hátamban, a két kapockám között éreztem szúró fájdalmat.

Egyből tudtam, hogy becsípődésről lehet szó, ezért azonnal orvoshoz mentem és injekciót kaptam. Sajnos a fájdalmam nem enyhült, ezért csontkovácshoz is fordultam és masszázsra is jártam, de igazán nagy javulást nem tapasztaltam. A bajnoki előtt megpróbáltam edzésbe állni, de sajnos nem ment.

A különböző kezelések után már egy kicsit jobban vagyok, s jelenleg MRI-vizsgálatra várok, hátha így pontosan kiderül, mi a problémám – avatta be a részletekbe az olvasókat Kocsik Viktória.

– Nagyon bízom benne, hogy napról napra jobban leszek és a következő bajnokin, ami három hét múlva lesz, már pályára tudok lépni.

Javítani a végjátékon

A sérülése ellenére a baloldali átlövő a helyszínen tekintette meg a Tajtavill-Derecske–Fehérép-Alcoa összecsapást, így véleményezte is a találkozót. – Megmondom őszintén, végig azt hittem, hogy megnyerjük a meccset.

A találkozó elejét leszámítva végig mi vezettünk, a játék képe is azt mutatta, hogy itthon tartjuk a pontokat, de aztán ismét jött a balszerencsés hajrá. Azért nagyon bosszantó a helyzet, mert egész évben ez van, mindig a mérkőzések végét rontjuk el, holott ez lenne a legfontosabb.

Olyan, mintha megijednénk a nagy lehetőségtől és rendre kellemetlen helyzetbe hozzuk magunkat. Remélem, a folytatásban ezen változtatni tudunk és szép győzelmeket ünnepelhetünk a fantasztikus szurkolótáborunkkal – fogalmazott Kocsik Viktória.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!