haon-sportoldal

2008.03.18. 10:22

Orvosok kezében a Loki alakulata

<p>Debrecen - Újra pályán a Loki: a Magyar Kupa negyeddöntőjének első összecsapásán a DVSC-TEVA a Fehérvár vendégeként lép pályára szerdán 18 órától.</p>

A találkozót a Hajdú Online-on (www.haon.hu) és a Sport 2-n élőben követhetik figyelemmel a szurkolók.

Keretnyi maródi

Most, amikor sorra jönnek az eredmények és a debreceni bajnokcsapat játéka is egyre jobb, azt hihetnénk, minden rendben van a Loki háza táján, ám ezt az idilli képet Herczeg András klubmenedzsere egy pillanat alatt szétzúzta.

Edzői pályafutásom során még sohasem voltam ilyen kellemetlen helyzetben, annyi sérültünk van, hogy lényegében az orvosok állítják össze a csapatot, azok játszanak a Fehérvár ellen, akik egészségesek, vagy nem annyira maródiak – kezdte a debreceni szakmai stáb vezetője és elkezdte sorolni azokat, akikre nem számíthat szerdán.

Rudolf Gergely és Sándor Tamás betegek, Fodor Marcell, Nagy Zoltán, Dragan Vukmir, Faggyas Milán, Csernyánszki Norbert, Szakály Péter, Demjén Gábor, Aco Sztojkov, Takács Zoltán, Kerekes Zsombor, Dombi Tibor, Vinicius, Lucas és Kiss Zoltán sérültek, Máté Péternek pedig a korábbi sérülése miatt javasolta az orvosi stáb, hogy pihenjen. Dorge Kouemaha és Bíró Péter is sérüléssel bajlódik, de ők a csapattal tartanak, míg a Zalaegerszegen fejsérülést szenvedett Bernáth Csabát is le kell ültetnem a kispadra, ugyanis egyszerűen nincs bevethető labdarúgóm.

Megmondom őszintén, jelenleg még nem tudom, milyen összeállításba lépünk pályára a Magyar Kupa-találkozón. Nagyon nehéz helyzetben vagyunk, de a fiatal tehetségeink már a Ligakupában is bizonyították, helyén van a szívük, így most újabb erőpróba vár rájuk.

 Természetesen nem feltartott kezekkel megyünk Fehérvárra, fiatalos hévvel és lelkesedéssel olyan eredményt akarunk elérni az első meccsen, ami biztató lehet majd a debreceni visszavágó előtt. Nem akarunk védekezni Székesfehérvárott sem.

Szervezettek

A Fehérvárnál a közelmúltban edzőcsere történt, Disztl László ült le a kispadra, míg Mezey György felel a szakmai munkáért.

– A riválisunknál komoly, szervezett munka folyik, aminek a pályán is látható már az eredménye. Nagyon szervezett futballt játszik a Fehérvár, szervezett a védelmük, viszont gyorsan átlendülnek támadásba. Figyelnünk kell a szerdai meccsen és a lehető legtöbbet kihozni önmagunkból – fogalmazott Herczeg András.

  • Egyre eredményesebb a Loki
  • Gyászol a salaksport
  • Hamilton nyerte az ausztrál nagydíjat
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!