haon-sportoldal

2008.03.04. 15:26

Ma Veszprémben vendégeskedik a DKSE

<p>Debrecen – A listvazetőnél vendégeskedik kedden este 18 órától a DKSE-Airport Debrecen együttese a Budapest Bank férfi kézilabdaliga soron következő fordulójában. Kövesse figyelemmel az eredmény alakulását itt, a Hajdú Online-on!</p>

A hazaiak eddig százszázalékos teljesítményre lehetnek büszkék a pontvadászatban, és nem valószínű, hogy éppen a debreceni együttes ellen, ráadásul hazai környezetben botlanak meg először.

A DKSE játékosai mindenesetre az esélytelenség nyugalmával léphetnek pályára, és az is motivációt jelenthet Habuczkiék számára, hogy egy győztesen megvívott rangadón vannak túl. A Dunaferr magabiztos legyőzésével visszaszerzett valamit az elveszett renoméból a hajdúsági legénység, melynek azonban továbbra sem biztosított a legjobb négy közé kerülése.

Ehhez a nagy rivális PLER-nek kellene pontot veszítenie a középszakaszból hátralévő két mérkőzés valamelyikén, a Kovács Mihály vezette társaság sorsa tehát nem csak a saját kezében van.

Kapcsolódó anyagok:

  • Tudnak a fiúk, csak így tovább!
  • Győzelemre kiéhezve
  • Sokba kerülhet a békési baki
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!