haon-sportoldal

2008.03.09. 16:22

Ilyen egy európai nagy futball klub

<p>Eindhoven – A PSV csapatának oroszlánbarlangja, a Philips Stadion 35 ezer férőhelyes, ennek tudatában igencsak jól cseng, hogy az eindhoveni alakulat 30 ezer bérletes szurkolóval rendelkezik, ugyanis a többi jegy a VIP-vendégeknek és a vendégszurkolóknak van fenntartva.</p>

Hogy kerek legyen a történet, a PSV-nél jelenleg mintegy 3000 drukker van várólistán az állandó belépőt illetően, de bérlethez szinte csak elhalálozás útján juthatnak.

- Nem csak a stadionunk pazar, hanem az edzőközpont is, ahol több pálya várja a PSV csapatait. Érdekesség, az határozza meg, melyik pályán készülünk, hogy hazai, vagy idegenbeli meccs vár ránk. Ugyanis az egyik pálya a stadionunkkal megegyező paraméterekkel rendelkezik és ezen a klubbal szerződésbe álló sportszergyártó világmárka labdáival gyakorolunk, míg a másik gyep az ellenfelek pályájának adottságaival rendelkezik és a labda márkája is olyan, mint amivel ott játszunk majd – avatta be a Napló olvasóit a kulisszatitkokba Dzsudzsi.

– A gárdának saját szakácsa is van, aki a csapattal együtt utazik a külföldi meccsek helyszínére és abban a hotelben, ahol lakunk, ott főz a számunkra. Itt valóban úgy érzi a futballista, hogy csakis a labdarúgásra kell koncentrálnia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!