haon-sportoldal

2007.12.06. 13:20

Tiszta lappal indul mindenki a Lokinál

<p>Debrecen - Szerdán javított ligakupás szereplésén a DVSC-TEVA alakulata, a Loki hazai pályán 2–1 arányban győzte le a Nyíregyháza Spartacus csapatát.</p>

Ha csak a végeredményt nézzük, akkor minimális arányú a győzelem, de a látottak alapján sima diadalt aratott a Debrecen.

Harc és játék

– A szerdai, REAC elleni meccshez képest a legnagyobb különbség az volt, hogy feljavult a védekezésünk és ez magával hozta azt is, hogy sokkal többet volt nálunk a labda és helyzeteket dolgoztunk ki. A hét elején rengeteget gyakoroltuk a védőmunkát, aminek a Szpari ellen meg is lett az eredménye – nyilatkozta a NaplónakCzvitkovics Péter, a DVSC-TEVA középpályása.

– Harcosan, agresszivan futballoztunk, már a középpályán sikerült labdát szereznünk, ezáltal nem felállt védelem ellen kellett támadásokat vezetnünk, így sokkal több lehetőségünk volt. Sajnos a helyzetkihasználásunkkal voltak gondjaink, ezért nem lett nagyobb arányú a győzelmünk, de végig uraltuk a meccset és teljesen megérdemelten győztünk.

Győzelemmel búcsúzni

A tények azt mutatják, Czvitkovicsnak jót tett az edzőváltás, ugyanis amióta Herczeg András vezeti a Loki szakmai munkáját, azóta Cicó mindkét meccsen gólt szerzett.

– Amióta új edzőnk van, megnyugodtam, felszabadultam. Sajnos nem élveztem Miroslav Beránek bizalmát, most viszont tiszta lappal indulhatok Herczeg András előtt és ez nagyon motiváltá tesz. De azt veszem észre, nem csak én, hanem több játékos is ugyanígy érez, a játékostársak is sokkal jobban odateszik magukat az edzéseken, mint korábban –fogalmazott a lokista, aki kitért az év utolsó, Honvéd elleni derbijére is.

– A szerdai meccsen is lettek sérültjeink, de a korábban maródiak közül is vannak, akik felépültek, így most még kérdéses, milyen összeállításban lépünk pályára, de az biztos, hogy győzni szeretnénk. Aki bizonyítási lehetőséget kap, az majd odateszi magát, ugyanis diadallal akarunk búcsúzni ettől az évtől.

- Boros Norbert -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!