Nagy a tét

2021.04.21. 16:42

Sényőre látogatnak a DEAC fiatal futballistái

Pályára lépnek a korosztályos játékosok.

Forrás: Égerházi Péter

Rangadó vár az U19-es csapatra a 21. fordulóban; a pénteki játéknapon a 3. helyen álló Sényő otthonában lépnek pályára. Míg Dobos Attila tanítványai győzelemmel, addig a kék-sárgák vereséggel hangolódtak a soron következő összecsapásra. Nagy a tét, hiszen a DEAC esélyes a bajnoki címre, de még a második hely sincs biztosítva, ezért fontos, hogy három ponttal térjenek haza Sényőről a debreceniek. A két rivális, a Várda és a Sényő két mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint csapatunk, ráadásul még a Tarpa is beleszólhat a végső helyezésekbe, így nem szabad botlani április 23-án.

Balla Imre U17-es együttesére könnyebb mérkőzés vár, mint az idősebb korosztályra, ugyanis ebben a sorozatban a Sényő a táblázat végén található. Mondhatni, kötelező pénteken a győzelem, a második legtöbb gólt kapó (122) szabolcsi gárda otthonában egyértelmű esélyesként lép pályára a DEAC. Kellenek az egységek, hiszen a második helyre még a Tarpa is odaérhet, egy sikerrel nagy lépést lehetne tenni a bajnoki ezüst felé. Az nem kérdés, hogy a miénk a jobb csapat, ám ezt a pályán is bizonyítani kell, hasonlóképp, mint a két együttes őszi mérkőzésén, melyet 7–0-ra nyert meg csapatunk.

Mindkét találkozót április 23-án, 13 órakor rendezik a sényői sportpályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!