Lansoft Trade

2019.09.11. 08:23

Hosszú távú, üzembiztos és költséghatékony üzemeltetés: ezt kínálja ügyfeleinek a Lansoft

Működés közben is meg tudják mutatni a legmodernebb informatikai eszközöket.

Minden nagy számítástechnikai gyártóval élő kereskedelmi- és szervizszerződésünk van, ez magyarázza kedvező árainkat. Debrecen belvárosában található szaküzletünkben működés közben is meg tudjuk mutatni a legmodernebb informatikai eszközöket.

12 fős segítőkész szakembergárdával és több mint 1500 termékből álló raktárkészlettel rendelkezünk.

Garantáljuk, hogy legyen szó akár magánszemélyről, akár céges ügyfélről,

tőlünk mindenki csak a legjobb termékeket és szolgáltatásokat kapja, a leggyorsabban és legegyszerűbben.

Minden vállalkozás teljesítménye növelhető, ha megfelelő informatikát szakértelemmel párosítunk. Az Informatikai megoldások folyamatosan változnak és fejlődnek, újfajta üzleti lehetőséget kínálva a piac és a portfólió fejlesztésére és az üzleti hatékonyság növelésére. Cégünk arra törekszik, hogy ilyen hatékony megoldásokkal tudjuk előrevinni ügyfeleinket, és ezt kibővítve nyújtunk több problémára felhőalapú megoldást, magas szintű szakmai tudással ötvözve úgy, mint a munkafolyamatok megkönnyítése és innovatívabbá tétele, automatizált adatmentési szolgáltatás vagy a zsarolóvírusok elleni maximális védelem és GDPR megfelelés.

Szaküzletünkben megtalálhatók minden igényre megépített számítógép konfigurációnk 3 év garanciával, az otthonitól, az irodai/üzletin át egészen a gamer-ig. Emellett igény szerint bármilyen konfigurációt összerakunk.

Cégünk 2002 óta a RICOH Hungary Kft. kiemelt partnere a digitális másolás- és nyomtatástechnika területén. Hisszük, hogy ezen eszközökkel – melyek méltán tartoznak a világ piacvezető termékei közé – biztosítani tudjuk cégének a hosszú távú, üzembiztos és költséghatékony üzemeltetést. Üzletünkben több mint 50 féle professzionális irodatechnikai berendezést találhat meg (nyomtató, fénymásoló, iratmegsemmisítő, stb).

Fénymásoló vagy nyomtató vásárlásánál több szempontot is figyelembe kell venni a legmegfelelőbb berendezés kiválasztásához, melyben tapasztalt szakértékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Szeptembertől új Ricoh promóciónk keretében az üzletünkben vásárolt Ricoh A4-es és A3-as másológép mellé ajándékba adunk egy Ricoh SP 400DN fekete-fehér A4-es duplex hálózati lézernyomtatót, amely tökéletes eszköz lehet az irodába/otthonra!

További információkért olvasson tovább oldalunkon!

*** Lansoft – Ilyen egyszerű! ***

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!