PR cikk

2019.06.26. 12:09

Irodatechnikai eszközökre van szüksége?

Ebben a debreceni üzletben megtalálja, amit keres!

RICOH Irodatechnikai eszközök értékesítése és szervize zajlik a Lansoft Trade Informatikai Kft. szaküzletben: bátran forduljon a szakemberekhez, ha a gazdaságosabb utat választaná.

A Lansoft Trade Informatikai Kft. szaküzletben több mint 50 féle professzionális irodatechnikai berendezés közül választhat: többek között nyomtatót, fénymásolót és iratmegsemmisítőt egyaránt találhat. A cég 2002 óta a RICOH Hungary Kft. kiemelt partnere a digitális másolás- és nyomtatástechnika területén.

A szakemberek azon a véleményen vannak, hogy

ezen eszközökkel – melyek méltán tartoznak a világ piacvezető termékei közé – biztosítani tudják a hozzájuk forduló cégeknek a hosszú távú, üzembiztos és költséghatékony üzemeltetést.

Fénymásoló vagy nyomtató vásárlásánál több szempontot is figyelembe kell venni a legmegfelelőbb berendezés kiválasztásához, melyben tapasztalt szakértékesítő kollégák készséggel állnak a partnerek rendelkezésére.

Másolás- és nyomtatásoptimalizálás

Gondolt már arra, hogy a nyomtatás költségének csökkentésére nemcsak a legolcsóbb kellékanyag beszerzése a megoldás? Megfelelő nyomtatók használatával és a Lansoft üzemeltetési megoldásával bizonyítottan 20-30 százalékos költségcsökkenést érhet el, melyet az eddig lefolytatott sikeres racionalizálási projektjeik eredményei is igazolnak.

A költségcsökkentés egyik kulcsa, hogy lényegesen alacsonyabb üzemeltetési költségű multifunkciós berendezéseket használjunk.

Szem előtt tartják a szakemberek azt is, hogy a rendszer szervizelhetősége és flexibilitása akkor optimális, ha minél homogénebb berendezésekből oldják meg az igények lefedését.

Nyári Ricoh ajánlat

Készleten lévő Ricoh eszközeinkre kínálunk most kecsegtető ajánlatot. Áruházunkban megtalálható az A4-es fekete-fehér gépektől az A3-as színes multifunkciós gépekig, tehát minden igényre megoldást tudunk kínálni. Az üzletünkben lévő eszközök vásárlása esetén 10.000 nyomatig ingyen biztosítunk kellékanyagot ügyfeleinknek!

Az ajánlat szeptember 1-ig, illetve a készlet erejéig érvényes. Érdeklődjön!

A Lansoft Trade Informatikai Kft. Debrecenben, a Külső vásártér 18. szám alatt kereshető fel.

Bővebb információt itt talál.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!