HAON - Kultúra

2018.11.27. 09:06

Derűs pillanatokat szereztek

Kismarja - A helyi iskolát segítik a rendezvény bevételével.

Kismarja - A helyi iskolát segítik a rendezvény bevételével.

Jó hangulatban, telt házzal zajlott az a jótékonysági est, melyet nemrég rendeztek a kismarjai iskola javára a helyi kultúrházban.

A szülői munkaközösség, a tantestület és a falu közösen szervezte az eseményt, arra hetekig készültek a diákok, pedagógusok, szülők. Az eredményt látva megérte a fáradságot, nagy sikert aratott minden műsorszám.

A színjátszó csoport humoros előadással, az osztályok katonaénekkel, humoros és mesejelenetekkel, mazsorett-tánccal, modern táncokkal léptek fel. A szülők műsorszáma és Szabó Lajos nótaénekes fellépése tette még színvonalasabbá az estet. A büfé és a tombolaasztal is magához vonzotta a vendégeket: bőven fogyott minden étel-ital és a tombola is.

A „második felvonásban”, a szünet után szintén tartalmas előadások voltak, majd meglepetésül, utolsóként a pedagógusok csoportja lépett fel a Hófehérke című mese átdolgozott verziójával, melyen jókat derült a közönség. A tombolasorsolás zárta a napot, ahol rengeteg értékes nyeremény talált gazdára, köszönhetően a sok felajánlásnak és támogatónak. Fődíjként egy mikrohullámú sütőnek örvendezett újdonsült gazdája. Az est bevételét az iskola eszközök beszerzésére fogja fordítani, legfőbb vágyuk egy színes fénymásoló.

- Nagyné Kelemen Mónika -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!