respekt

2020.04.15. 18:08

Sári Évi dallal kedveskedett

A debreceni születésű énekesnő egy musical betétdalával csepegtetett jókedvet a rajongók hétköznapjaiba.

Fotó: Kiss Annamarie, archívum

A magyar hírességek zöme egy emberként állt a Maradj otthon! kampány szolgálatába, művészeink és elismert tehetségeink közösségi oldalaikon keresztül rendre nyomatékosítják a járványügyi krízis legsarkalatosabb üzeneteit. Köztük is mindenki a maga módján, tehetsége és szájíze szerint tesz eleget az önként vállalt feladatnak. Sári Évinek már rég nem kell bizonyítania az adottságait, ha éneklésről és színművészetről van szó, így mi sem természetesebb, minthogy ezúttal is a színház eszköztárából merített. Az Instagram-oldalán közzétett videóban a Poligamy című musical egyik betétdalával lepte meg rajongóit.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sári Évi (@sarievi) által megosztott bejegyzés,

A Respekt című szerzemény a Madách Színház előadásában hangzik el, a szöveget Szente Vajk és Galambos Attila írta, a zenét pedig Bolba Tamás szerezte. A darabban egyszerre hat színésznő énekli, akik mind különböző karakterű nőket alakítanak, ám az otthon maradás jegyében Évi ezúttal színpad nélkül, szólóban adta elő követőinek.

„Egy olyan dalt szeretnék most nektek elénekelni, ami az élet egyik legnehezebb kérdését feszegeti, azt, hogy mi kell a nőnek” – vezette fel a meglepetést. Majd hamar hozzáfűzte az őszinte megjegyzést: „Hát néha azt mi magunk sem tudjuk…”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában